Kopie O režné

 

 

Jmenuji se Radka Režná Kubicová a tvořím pod značkou Režná. 

Absolvovala jsem střední průmyslovou školu oděvní v Prostějově a poté pedagogickou fakultu Ostravské univerzity v Ostravě. Oděvní tvorba, návrhy, střihové konstrukce, modelové úpravy a šití mě od dob studií provází jako aktivní koníček a zároveň vedlejší činnost při mém stabilním zaměstnání. 

Je mi vlastní kvalitní, řemeslné zpracování, od návrhu a střihu až k finálnímu výrobku. Snažím se o pečlivý výběr materiálů a beru v úvahu způsob, který musíte pro údržbu mých výrobků zvolit.  Preferuji jednoduchý a čistý styl.

ZAČÁTKY

Než se mi narodily děti, šila jsem hlavně na zakázku a nechávala se najímat jako konzultant pro vznikající šicí dílny. Kreslila jsem střihy a vytvářela střihové šablony. Psala technologické postupy a normovala s ohledem na vybavení dílen a zkušeností jejich zaměstnanců.

Rezni atelier a obchod (21)

 

ONLINE

S malými dětmi bylo komplikované ladit termíny. A já v té době objevila fler, který zrovna začínal. Tehdy, pro tvořivé lidi úžasný prostor. Inspirativní. Znali jsme se s prodejci mezi sebou, diskutovali a radili si. Prima čas. Bylo rozhodnuto, že zvolním a budu šít jen tolik, kolik sama budu chtít.  Osekala jsem zakázky a pustila se do prodeje přes fler a svůj první e-shop na vlastní doméně.

Tehdy jsme s rodinou bydleli v malém domku, kde nebylo dost místa na skladové zásoby. Kdo má zkušenosti s šitím, ví, že zásoby nasyslíte rychle a pořád nemáte dost vzorů ani barev. Potřebovala jsem stávající zásoby zredukovat a začala z nich šít bytový textil a látkové kabelky.  Pár měsíců jsem tím strávila a bylo to moc fajn.

DÍLNA A KAMENNÝ OBCHOD

Jak děti rostly, přestal nám stávající domek stačit a my se přestěhovali.  Do starého bytového domu v rodném městě, který bylo nutné okamžitě rekonstruovat. Téměř rok a půl nebylo místo ani čas na šití. S postupující rekonstrukcí nakonec došlo i na dílnu. A spolu s dílnou vznikl i prostor pro malý kamenný obchod. Spíše showroom, který je otevřený tři dny v týdnu. Mohla jsem výrazně rozšířit sortiment a v dílně začít pořádat kurzy šití. 

Rezni atelier a obchod (50) (1)

Rezni atelier a obchod (56)

Rezni atelier a obchod (61)

NYNÍ

Sama bych to nezvládla. Mám k ruce muže, který leccos zmůže. Staráme se o obchod, dílnu a jezdíme prodávat do terénu na trhy s autorskou módou a designem. Na netu proto prezentujeme pouze omezenou nabídku dámského a pánského oblečení. Limitované edice je možné koupit pouze v našem obchodě nebo na prodejních akcích. akcích. Na net se obvykle nedostanou. Informace o prodejních akcích najdete v Aktualitách zde.

 Rezni atelier a obchod (46)