O Režné

Jmenuji se Radka Režná Kubicová a tvořím pod značkou Režná. 

Absolvovala jsem střední průmyslovou školu oděvní v Prostějově a poté pedagogickou fakultu Ostravské univerzity v Ostravě. Oděvní tvorba, návrhy, střihové konstrukce, modelové úpravy a šití mě od dob studií provází jako aktivní koníček a zároveň vedlejší činnost při mém stabilním zaměstnání. 

Je mi vlastní kvalitní, řemeslné zpracování, od návrhu a střihu až k finálnímu výrobku. Snažím se o pečlivý výběr materiálů a beru v úvahu způsob, který musíte pro údržbu mých výrobků zvolit.  Preferuji jednoduchý a čistý styl.

 

Rezni atelier a obchod (21)

 

DÍLNA A KAMENNÝ OBCHOD

Některé z mých věcí je možné vyzkoušet v malém kamenném obchodě. Jde spíše o showroom, který je otevřený tři dny v týdnu. 

Rezni atelier a obchod (50) (1)

 

Rezni atelier a obchod (61)

NYNÍ

Sama bych to nezvládla. Mám k ruce muže, který leccos zmůže. Staráme se o obchod, dílnu a jezdíme prodávat do terénu na trhy s autorskou módou a designem. Na netu proto prezentujeme pouze omezenou nabídku dámského a pánského oblečení. Limitované edice je možné koupit pouze v našem obchodě nebo na prodejních akcích. akcích. Na net se obvykle nedostanou. Informace o prodejních akcích najdete v Aktualitách zde.